Meni samo nije jasno kako to mene nikad nijedan pas nije ujeo niti zaganjao,kako to da nikad nisam bio prisutan kako neki pas bilo koga ujeda ili ganja,odakle se sve stvaraju ti svjedoci raznih zločina na ulicama.Problem se treba riješiti kako se riješava u cijelom svijetu,al pošto kod nas nemogu da se riješe mnogo jednostavnije stari tako je najjednostavnije pobite brutalno sve pse lutalice i onda ćemo živjeti sretni do kraja života!
Znači po tebi laže statistika koju vode doktori u Sarajevu, da u ovom gradu psi ujedu svaki dan 3 čovjeka (prosjek). Jesi li majke ti vidio ikad da je neko nekog ubio? Je li to znači da u BiH nema ubistava, da policija laže? Izađi malo iz kuće, prošetaj pa možda i vidiš. ne možeš ispred svog haustora hraniti lokalnu paščad i reći kako te nikad nisu napali.
"Problem se treba riješiti kako se riješava u cijelom svijetu" U Europi i Americi je eutanazija rješenje, i to humana. U ostatku svijeta eutanazija, ali kako ko može da priušti. Ako ćemo tako, što ne bi usvojili kao Velika Britanija, poslije 7 dana eutanazija?
Prikaži sve komentare (237)