Ja sam radnik GIK Hidrogradnje i mogu samo u prvu ruku da kažem da se ovdje u ovom članku radi o gnusim lažima koji su iznesene protiv radnika Hidrogradnje. Navedene kao sekretarcia NIJE NAPADNUTA,OZLIJEĐENA ILI BILO ŠTA TAKO. Gospođa je jutros na svome ulazu u zgradu direkcije verbalno vrijeđala radnike koji joj niti jednog trenutka nisu niti na koji način prijetili,fizički napstovavli li bilo šta tome slično.Jedino šta je bilo bio je muk i tišina i način na koji se je ta žena koja je u uskom miljeu "grobara" Hidrogradnje i građevinske mafije dobro oparila,nakrala,a MI RADNICI NEMAMO HLJEBA DA JEDEMO! Gospodđa je pozvala policiju koja je samo mogla ustanoviti jedno veliko NIŠTA što je u zapisnik i uneseno. KLIX BA vi ste jedna amaterska i stranački orijentisana stranica koja kao javni medij treba da transparentno informira javnost.Ja ću samo za kraj da kažem da se svi zapitaju kako je 10 godina nemati zdravstvenu knjižicu,djeci svojoj svako drugi dan ili treči dan hljeb donijet.
Žalosno s cim se sve narod služi,da bi se oblatio pošten narod koji se bori za ono sto su zaslužili,zaradili svojom mukom..
Ja nemam nikakve veze sa Hidrogradnjom, radim u privatnoj firmi imam dobru platu, ali se upotpunosti solidarišem s vama. Narod vas voli jer se borite protiv mafijaša iz SDA i SDP
Prikaži sve komentare (134)