Super, nek ste objavili video. Nek djevojka zna da su milioni vidjeli trenutak u kojem je ponižena, neće je to pratiti cijeli, život sigurno. Ne daj bože da ste se potrudili dostaviti snimak nadležnim organima i prijaviti isti, umjesto da ste ga objavili na svom YouTube kanalu. Mogli ste barem da joj lice sakrijete. Ona crna traka, folovi, golovi. Al' haj, neka, biće klikova. I vjuova. Poneki šer, poneki lajk.
po meni, ona nije ponizena, ponizene su upravo ove "dame-razbijacice" koje ju sutaju na snimci. s obzirom da su one same objavile ovaj klip, ponizile su same sebe i svoje roditelje. da je moja kcerka neka od ovih sto udaraju, u zemlju bih propala, iselila bih se iz drzave od srama i stida sta mi je u kuci odraslo. mada, njihovi roditelji su vjerovatno bagra i sljam kao i one, pa ne vjerujem da ce im se pobuditi sram. mozda osjete emocije tek kad ih roditelji djevojke u sivoj majici opale po djepu, uz pomoc dobrog advokata, nece im biti svejedno.
Ne, nije ponižena, vjerujem da se sad osjeća sjajno. Ima podršku svih Klixaša sa svih strana vaskolikog dunjaluka. Sem toga, ne govorim ja samo o tome ko je ponižen, a ko nije, već o novinarstvu. Ovom klixanom. Jedan šer, jedan lajk novinarstvu. Ovaj video je objavila Redakcija Klix preko naloga na YouTube-u. Ista ta redakcija je mogla i sakriti njeno lice, pronaći počinitelje prije nego ovo objavi, biti dio dobre priče, dobrog djelovanja. Al' jok, udri upload, nek' raja gleda, nek' se balavci smiju i kikoću, dok im mi stariji pokazujemo primjerom kako valja, kako treba.
Prikaži sve komentare (676)