Ne slažem se s onima koji govore kako je ovo bila fenomenalna utakmica - bila je vrlo dobra, no daleko od fenomenalnog. Prije nje gledao sam Schalke - Dortmund, što se mene osobno tiče to je bila puno ljepša i kvalitetnija utakmica. Užitak mi je gledati Dortmund koji igra brz, kvalitetan nogomet, bez puno grešaka i mislim da će Bayern i Dortmund opet u LP biti bolji od Reala i Barce.
pa prije su igrali za gol vise , a kako to da se igra sad kad se real brani , prije je real uvijek napadao barcu , a sad nista ovi na silu napadaju ovi se brane svom silom i to je to bezze utakmice
Ne volim nogomet pun glume i folirancije, a upravo takav nogomet Real i Barca igraju. Kod Engleza i Nijemaca nećeš vidjeti da se svako malo bacaju po terenu, nećeš vidjeti da prigovaraju svakoj sudačkoj odluci. A i kvaliteta igre nije bila bajna jučer, previše grešaka za takva imena. Kod Barce mi je upala u oko i Messijeva sebičnost i ljubomora prema Neymaru, konj mu ne želi dodati loptu kad je ovaj u očigledno najboljoj poziciji za realizaciju.
Prikaži sve komentare (125)