Lopovi ukinite ogromne takse, dopustite Wizzairu i ostalim niskotarifnim aviokompanijama da lete. Mi smo najskuplji aerodrom u regionu. u Sarajevo i iz Sarajeva je najskuplje letjeti u evropi. Koga vise varate sa certifikatima i glupostima. Dopustite gradjanima ovog grada da lete kao sav normalan narod u evropi.
@skydiver jok eto, treba onemoguciti dijaspori i turistima da dolaze, pare bacati na domace avio gubitase, ciniti sve da se odrze svih 5-6 linija sa svijetom, u situaciji gdje nas deru apsolutno svi aerodromi u okruzenju koji ozbiljno rade. Jos malo i Tuzla ce nas prekucati. Split i Dubrovnik tri puta vise putnika. Cak nas i Podgorica dere u drzavi koja ima malo vise od Sarajeva stanovnika. Grad Madrid hoce da osnuje low cost prevoznika jer im je pao broj turista, al ces nas eto ti nauciti gdje oni slijecu, i da u njima nema sendvic dzaba.
A da se ukinu linije prema Istanbulu pao bi nam promet 30% jer samo ti letovi cine cca 30% operacija (29 sedimcno..) Eto koja smo saobracajna sila.
Prikaži sve komentare (17)