Sad ce propagandna masinerija da napravi od njega nekog poluboga, mitolosko bice. Te knjige, te filmovi, samo jos da se javi iz zagrobnog zivota sa par korisnih biznis savjeta.
Mitolosko bice Milorad Dodik, 2008 godine, na vrhuncu svoje politicke moci, krunisan je za Vozda. Srpski anonimni pisac Milan Ljepojevic napisao je 2008 godine knjigu: "Dodik cuvar Srpske" Ljepojevic je tom prilikom izjavio: "Milorad Dodik je, nesumnjivo, personifikacija Republike Srpske. On je prevazišao okvire Srpske i BiH i postao regionalni lider. Mislim da će mnogi drugi istrazivati njegovo djelo i djelovanje" Ta knjiga svojevremeno se nudila u izlozima knjizara u Izmisljenom Istocnom Sarajevu tokom 2008 i 2009 godine, medjutim u posljednje vrijeme nema knjige, sklonili su je, jer su PDP i SDS ponovo tamo na vlasti. Pa za vas je Sloba Sloboda u junu 1989 godine na Gazimestanu bio polubog i mitolosko bice, da bi ga u martu 1991 , za nepune 2 godine rusili i govorili: "Hocemo kralja" kada je cetnik Vuk Draskovic rusio komunistickog cetnika Slobodana Milosevica, pa kasnije Sloboda Sloboda Srbe tenkovima pogazao. Otjerali ste ga prije 13 godine, 5.10.2000 g. da bi u maju 2001 u Hagu opet za vas bio heroj. U vasoj mitomaniji ne zna se kad je i ko je heroj a ko izdajnik.
Gdje si Bosnoslave, prijatelju stari! Nema te vec dva dana. Malo sam se zabrinuo, a malo si mi i nedostajao, sveznalice moja. Samo ti mozes tako iznebuha da se pojavis sa nekim nevezanim komentarom i evo i ovaj put me nisi iznevjerio.
Prikaži sve komentare (44)