Genocidno-fašistički agresor je nagrađen genocidnom tvorevinom tzv. bosanskohercegovačkim entitetom RS, što nije bio slučaj s nacistima u Aušvitzu, Mathausenu, Treblinki, Sobiboru, Majdaneku i tako dalje.. Zamislite da su saveznici dozvolili nacističkom režimu, da zadrži pokrajinu Bayern, kao entitet sa svim genocidnim vrijednostima!? P.S. Nadati se da će presude zločincima Karadžiću i Mladiću imati reperkusije na daljnju sudbinu postojanja genocidne tvorevine. Međunarodni faktori čekaju samo verifikaciju statusa tvorevine, kako bi ista nestala s lica zemlje, onu verifikaciju, koju mi i cijeli svijet zna, ali ona treba i međunarodnu pravnu formu!
O kakvim ti verifikacijama pricas kada je predsjednik tadasnje Republike Bosne i Hercegovine Alija stavio potpis na RS. Stavio je jos potpis i na Herceg-Bosnu ali je taj sporazum ponistila MZ. Bolje ti je pogledaj oko sebe i ufati se cinjenica da je BiH prodata od strane SDA samo radi dobijanja kontrole na 24% teritorije
Nemoj ti Turcine o fasizmu, majke ti mile. Vasi saveznici i vasi "vojnici" su izgubili 1945. Vi ste bili vjerni Hitleru i Pavelicu do zadnjeg dana i dali ste svoj doprinos Ausvicu, Jasenovcu i ostalim logorima koje si nabrojao. Nikada za to niste kaznjeni. Uvukli ste se u dupe pobjednicima u zadnji cas. Nasi "saveznici" su dozvolili vama najvecim nacistima da preko noci postanete najveci komunisti, a onda 50 godina kasnije najveci islamisti. Ima li veceg paradoksa od toga da bosanski musliman nekoga proziva za fasizam? Evo ti odmah odgovor - nema.
Prikaži sve komentare (106)