Ne znam koliko košta karta ali eto oko 1,80 KM x njegova smjena minimalno 50 karti 90 KM x 21 radni dan neka ima to je nevjerovatnih 1890 KM mozda cak i vise da je uzimao.On sigurno nije štrajkovao jer mu nije išlo u prilog,svaki ne radni dan 90 KM u minusu minimalno + plata (ne mora biti redovna). Minimalno 5 godina zatvora,ko zna koliko je do sada uzel sebi i koliko to traje. Ko mu je štampao karte? Sve zatvoriti!
Ko ce mu stampati kad gras ima svoju stampariju, koja izmedju ostalog stampa ili je stampala i taksene markice, sve sami kriminalci isto kao sa kartama tako je i sa kuponima.
to je problem kad svako krade od svakog, pa vise ne znas ko od koga. njegov direktor u svakom slucaju krade puno vise od drzave, nego sto on krade od preduzeca, prodajom falsifikovanih karata umjesto pravih, pa se sve to pretvara u jedan zacarani krug, iz kojeg se Bosna i Hercegovina nece izvuci. Jedina razlika je sto ove velike ribe kradu "sa stilom" dok ove male ribe ovako sibicare. a na kraju na*ebu samo mali...
Prikaži sve komentare (98)