Krivoslavno cetofasisticko duhovno govno sa tutom za sranje na glavi je doslo u Sarajevo da siri krivoslavni smrad a krv nevino ubijenih 12 000 Sarajlija od njegovih krivoslavnih spodoba je i danas po ulicama i trotoarima. Krivoslavno Servsko Duhovna crkvena prikaza je izvor svog zla Balkana zadnjih 200 godina.
Bolesnice jedan bolesni, idi lijeci se konju glupi. Kako mrzim kad me jedan takav glupi, slinavi, primitivac ovoliko izbije iz cipela pa sam onda prisiljena da se spustim na taj jadni nivo i odgovorim.. Dragi Primitivac, u Sarajevu je uvijek bilo, i (htio ti to ili ne, a opet, duso, ti se ne pitas!!) uvijek ce biti Pravoslavaca! A ti seljacino jedna idi vrati se u svoju vukojebinu iz koje si ocigledno izmigoljio, jer je iz tvog debilnog komentara i vise nego ocigledno da ti pravog Sarajliju u zivotu sreo nisi. Retardu jedan!!!
ne klepeći nanulama imenjače. no se prekristi i na istok okreni pa u sebi očitaj očenaš i zamoli Gospoda za oprost grijeha. prljave riječi su i prljava duša...
Prikaži sve komentare (22)