Znamo mi jako dobro i ko smo i sta smo, nego nas ovi lopovi izvarali, zive preluksuzno, a mi bez posla, para......... iako smo obrazovani i znamo engleski jezik i znamo raditi na racunaru, pa smo popusili na milion konkursa, izjebani od zivota, a cerici ganici i njihovi sinovi svi APLICIRALI i dobro uradili test, pa regularno rade u Elektroprivredi, Telekomu, sudu, ministarstvu.............. E sad ovako izjeban i prevaren Bosnjo, Musliman, koji je i prije rata to bio, a ne kao ove prijeratne komnunjare..................dodje mi da se izjasnim kao Bosanac i (mislim na ovu SDA elitu koja se u ratu nakrala i sto nam sad prodaju poslove za 20.000KM, sto nas bacaju po biroima i zbog kojih ovjeravamo knjizicu na birou svaka dva mjeseca i tako iz godine u godinu i zbog kojih sam pao na vise od 500 namjestenih konkursa) ............. e zbog Vas takvih Bosnjaka JA I MENI SLICNI NECEMO BITI BOSNJACI PA CRKNITE. NECETE NA MINDERIMA SE HVALITI KAKO VAS JE POLA BOSNE. JA NIKAD NECU BITI KAO VI!!!!
jarane i ja mislim ko i ti al ne izjednacavam pojam Bosnjak sa SDA I TOM POLITIKOM. Inat te vrste te nece dovesti nigdje. Politicari su generalno pokvareni bili oni Bosnjaci ili Bosanci. Pa pogledaj SDP.
napravit ćeš time veliku uslugu svojim dušmanima. u ovom momentu nije bitno koliko su cerić i bratija ohajrili već kakvu će konkretnu posljedicu imati to što ćeš se ti kao bošnjak upisati kao bosanac u isti tor sa ostalima. tek tada se tvoj glas neće čuti.
Prikaži sve komentare (464)