Zlocinac ili ne, on se borio za svoj narod, i oni ga vole. Ko je kriv Bosnjacima, Bosancima ili kako se vec nazivaju, sto su Alijini generali jedino oslobodili stanove i nista sem toga.
mali,prvom susjedu u zenici za kojeg znam da se osjeca srbinom cu djetu od pola kile skakat po stomaku ,mamu ti *** sasranu prljavu smrdljivu ,pisko jedna de ce srbenda dicit herojstvom ,popusili ste svaki rat pa i ovaj nas je je BiH nezavisna ,suverena i cjelovita a takvom ce i da ostane. Ako ste spartanci,otcjepite rs,bujrum,usmrdit cete livade majku li vam *** poganu,sve cu srbe da povjesam na vrbe,sinu mi 7 godina,bogo mt ise kunem da pocinjem uciti da vas mrzi i da vam jebe kevu gdje god stigne,nsiam prognanik,rodjen isam zenicanin,ovdje smo vam *** kevu al vas nismo poklali,a mogli smo 2 srebrneice napravit sa obzirom da je vas smrdljivaca 23 hiljade bilo ovdje 91.,a ti se ne sekiraj junace.. pa pogledaj samo.. onu banja luku,jedini grad koji bi mogao zaprijetiti u slucaju rata,pogledaj im face ***ste,hah majku vam ***,bosne ces dobit samo kolko t igrob bude trazio a tako reci i ukucanima bez izuzetaka a onom od pola kile nista nemoj govorit njega cemo psima bacit
Ja heroja velikih, uspjeli sa JNA poubijati civile i silovati žene, dok su Orić, Divjak i Dudaković se borili protiv tenkova i granata sa tandžarama i pištoljima.
Prikaži sve komentare (207)