Kakav zlocin bez presedana. Teroristička, vehabijska banda. Misle da ce izazvati intervenciju NATO. Jasno je sada kada gube rat od regularnih sirijkih snaga da ne prezaju ni od ovakvih bezumnih zlocina. Sada su valjda gotovi a i onako su se poceli klati izmedju sebe.
U svojoj težnji da budu "anti-mejnstrim" počeli su da vijesti sa advance-a uzimaju kao Objavu od Boga. Džaba što mu se ti suprostaviš argumentom,njemu je veći argument to što je advance objavio. Evo baš se prepoznaje njegov govor kao da je kopiran sa te stranice. "Teroristi" već 20 godina ratuju protiv NATO-a i njma ne treba njihova pomoć samo kad bi pameti imao i to shvatio.Koliko gube rat,na najbolji način ti je objasnio Gertje.2.5 godine ponavljate istu priču da su gotovi.Naprotiv mudžahidi su otvorili još jedan front sa Kurdima i opet se dobro nose sa svima.Štaviše Kurdi dobijaju po nosu,nedavno je traktorijada bila.
a za vas dovijucu "pravednika" mainstream je razularena banda bradatih spodoba i koljača koji u svojoj isključivosti ne biraju sredstva u svojoj "historijskoj" borbi za tamo neki kalifat... jadno :(
Prikaži sve komentare (43)