Bogu hvala pa se narod dosao pameti. Zasto ici u Hrvatsku koja je skupa cak i po evropskim standardima *zalili se Njemci po stampi) kada imamo nas dio obale. More je more, a Makarska rivijera koju Bosanci i Hercegovci najvise posjecuju se ionako ne moze pohvaliti znacajno boljim sadrzajima u odnosu na Neum.
Hrvatska uopste nije poskupila, cak su neki prehrambeni proizvodi pojeftinili, smjestaj na nekim mjestima jeste, na nekim je isti. To sto mediji pisu je ubleha, njaveca ubleha od svega je da im je hrana i pice poskupilo ulaskom u EU. Kao da im se eto plata uduplala ulaskom u EU... I oni kupuju tu hranu i zive dolje, nista se mnogo nije promjenilo i ja ne znam cemu vise ta propaganda... nije valjda ljubomora neka bolesna u pitanju...
Steta sto je ona bakterija od Djure Pucara prodala Sutorinu zajedno sa Herceg Novim Crnoj Gori, drugi izlaz Bosne i Hercegovine ne more. Glupi crv Pucar Stariji samo potpisao dokument, bez znaja BiH vlasti, 1946. godine, i dobar dio izlaza na more ode CG-i. A imali smo sutorinu od 1370-ih ( ne znam tacno koje ), aHerceg Novi osnovao Tvrtko I Kotromanic.
Prikaži sve komentare (183)