Ne moze se bajernov uspjeh pripisati samo riberiju, i reci treba riberi osvojiti jer je bajern najbolji. Ja, najobjektivnije sto je moguce, mislim da je messi daleko najbolji igrac danasnjice, a ako nastavi ovako dobro igrati jos koju sezonu, bez ikakve konkurencije ce biti najbolji ikad. Buduci da su ovo individualne nagrade a ne timske, mesi je najbolji na tom planu, a mislim da se ne mora ni obrazloziti zasto, samo treba uporediti statistiku. Drugi je svakako ronaldo, jer mislim da je bolji, kvalitetniji i kompletniji igrac od riberija, a vjerovatno kompletniji i od mesija, ali mesi ono sto zna raditi radi nevjerovatno dobro. Ronaldo takodje ima bolju statistiku o riberija na individualnom planu, i meni je ovo dovoljno da bude drugi za ovu vrstu nagrade.
Mozda nije Riberi najbolji po statistici( a vjerovatno u nekim lijevim ligama ima po statistici i boljih od Mesija), al kad vidis sta je s Bajernom sve osvojio i da je bio pokretacka snaga Bajerna onda s pravom zasluzuje da bode to. PS: Falkao, Soldado Higuain su po broju golova uvijek preko 20, al nikad nisu usliu u siri a kamoli uzi izbor, Canavaro je bio stoper tako da se tu sve gleda ne samo broj golova i asistencija
ne moras gledati statistiku, pogledaj koju utakmicu i vidjeces razliku izmedju mesija, ronalda i riberija, a izmedju ostalog ja nisam ni rekao da uporedis riberija sa nekim iz neke desete lige, vec sa dvojicom igraca iz spanske lige.
Prikaži sve komentare (31)