Haha kao da slusam svog oca :) divno od rijeci do rijeci. Voljela bih da svako na svijetu ima bas ovakvog oca. Ako ste ga, nazalost, IMALI, a vise ne, zao mi je i nadam se da na njega imate dobro sjecanje. Za mene je majka nezamjenjiva, ali otac je jednostavno otac :D
otac joj je nebula debil par excelance garantiram. to su pripovjetke za malu djecu. otac živi u sređenom društvu, ima dobar standard, pa iz tople fotelje baljezga o moralu i višim vrijednostima. riječi su jedno, djela drugo. bude li slušala oca pretvorit će se u frustriranu aždaju kojoj niko neće biti dobar jer će svakoga uspoređivati sa riječima napisanim u debilnom pismu njenog oca.
Cini mi se da ovaj clanak posmatramo sa drugacijih gledista :). Ne ulazim u to da li je iz visokog drustva ili ne vec to posmatram na sljedeci nacin: Mislim da ovdje nije rijec o egoizmu vec o samopostovanju. Nije rijec ni o superiornosti zenskog djeteta vec u izbjegavanju njene inferiornosti. Naposlijetku, nije ni stvar u razmazenosti i pretjeranoj izbirljivosti, vec u istinski sretnoj vezi. Da li je sretna veza u kojoj djevojka na sve moguce nacine vodi bitku sa pripadnicama istog spola da bi zadrzala "djecaka" kojeg voli? I ako je on dovede do suza, da li je onda zaista vrijedan truda? Uostalom jedino posteno u vezi koja vise ne funkcionise je reci iskreno da je potrebna promjena. Nazalost vecina danasnjih veza se svodi na prisilu, strahovanje, nametanje i pored svih obaveza jos i bespotrebne bitke.
Prikaži sve komentare (41)