fašisti na djelu again. nadam se da rusi neće mirno pratiti vaš eventualni napad na siriju. podrška sirijskom narodu i vojsci u svakom pogledu. reći fašistima ne i pri tome se tako dugo i uspješno braniti od napada fašista i njihovih plaćenika jazavaca to mogu samo veliki narodi. biti sirijac koji brani svoju državu je veliki ponos i čast. mi taj pojam na balkanu smo davno izgubili. nama iz brisela naređuje ko god šta hoće, a mi se natječemo ko će prvi njihovu želju ispuniti. fuck off nato. fuck off jazavci.
rusi ce pomoci siriji, koliko su i srbima...moralno...dobro, mozda i neko oruzje dobiju, ali mislim to je to...i bolje je tako, direktan konflikt izmedju te dvije super sile, nije povoljan za nikoga. kada se slonovi biju, najvise nayebu mravi...
zaraz ravnoteža snaga je sigurnost za mir. ako rusi ne reagiraju brzo će fašisti na iran a onda je nato okružio rusiju i s zapadne i južne strane. osim toga blizu su i kine. ne znam baš da je interes rusije i kine da će to dozvoliti. pokazat će vrijeme.
Prikaži sve komentare (36)