Genocidna paramilitarna formacija tzv. Policija RS, vrši ispitivanje preživjelih srebreničkog henocida, a to je ista ona policija, koja je učestvovala u ubijanjima civila u zasjedama od Šušnjara do Nezuka, kao i u Kravici, Bijeloj kući i tako dalje i tako tužnije.. Ima li kraja paradoksu!?
Pa i vrapci na granama vise znaju da je Srebrenicu izrezirao Alija Izetbegovic, da bi Nato bombardovao srbe. Takav ste narod da vam ni vasi najrodjeniji nisu sveti,a sad trubite stalno o nekom genocidu. Koliko ste nacija dokazalo se u Cazinskoj krajini, bar sada znate kako izgleda kada Ture na Ture udari.
@mocartbl Kažeš "Ture"!? Nikada nisam mogao razumjeti, otkud tolika doza animoziteta između Turskih pravoslavaca (tzv.Srba) prema pripadnicima Turskog naroda. Pogledaj u tabeli, koliko Turski pravoslavci imaju azijsko/afričkih gena, odnosno gena čiji je domicil Afrika E-M78, tačnije 20,35%! Istraživanje pod nazivom "mapiranje gena" je vršio renomirani Igenea Institut. http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_E-V68 Nije malo 489. godina Turskom vlašću! Samo se Ti i dalje laži da si Srbin, a ustvari su Srbin s izmjenjenim genetskim kodom, odnosno Turski pravoslavci!
Prikaži sve komentare (37)