J*bem vam sve po spisku na Klixu, sta mi dan kvarite i pisete clanke o srbima, ja ocu da gledam dzenaze nasih napacenih Bosnja, na k*tu vam redakciju natakarim.
nije ocu nego hocu a ostale gluposti sto si napisao opet govore o tebi i tvojoj kulturi.... imas materijala da gledas dzenaze ne brini, a ako ovako budemo razmisljali kao ti imacemo dzenaza i u buducnosti.....
Kakav si ti mamlaz...pa kome vise pokusavas podvaliti tu dvolicnost? Nek raja pogleda tvoje komentare od prije malo pa neka vidi da je svaki drugi usmjeren protiv muslimana, a sad ovdje fol pises da neces da citas o srbima.... Evo ti jedne od tvojih izjava na tekst o tuznoj povorci: Copernicus 09.07.2013. u 12:09 "Sad ce nekrofili svaki dan slaviti posmrtne ostatke napacenih Bosnja, nema veze ako su od alkohola umrli, samo je vazno lagati od jutra pa do mraka, da se toliko ublati Srpska nacija nebili alah dragi dao da sve Srbi u zrak nestanu." Idiote, ocito te neko placa da igras dvije uloge i da zavadjas narod ili to radis iz vlastite dusevne statisfakcije jer si malo otis'o mentalno ;)
Prikaži sve komentare (59)