SDP: Nećemo izigravati majstore procedura, želimo konkretne programme --------------------------------------- Aha, sad ce nama Zlaja ponovo mahati pred kamerama sa Obaminom knjigom i "cetiri politike"? Hehe. Pa gdje su vam konkretni programi bili u zadnje skoro cetiri godine?
Sad ce opet petljati kako je BiH sposobna i tehnicki i financijski sama graditi elektrane i da je on ucio od ljudi koji su gradili elektrane po Bosni. Treba samo lopata i cement? Sjetimo se samo rasprave kod Duske Jurisic gdje je Zlaja sa ovom besmislicom gore raspravljao sa Silajdzicem, da bi kad su dosli na vlast, gledali da utuse strancima sto vise mogu, ukljucujuci blok 7 u Tuzli, autoceste, Telekom i sve sto bi im palo u korumpirane sape. Jednom reketas, uvijek reketas. Da bi stvar bila jasna, SDA je lopovska do srzi, samo sa crvenim kmerima se ne mogu porediti, jer bar su svjesni sta se ne smije prodavati ni pod koju cijenu.
vidaj ovoga ?? međede šumski pa kako ce SDP uraditi konkretne programe u zadnje 4 godine kad gargamel i zlatne kasike to nedopustaju !! svim mogucim nacinima osporavaju sve sto SDP pokusa da uradi da bi bosna bila normalna drzava, tihicu nepase BIH da bude normalna drzava jer bi se u tom slucaju otkrivo sav lopuvluk SDA stranke koja je najvise kriva za ovo stanje, boli me neka stavar nisam clan niti jedne partije ali ovo sto sam napisao je realnost !!
Prikaži sve komentare (58)