Postujem Tifin rad i to sto je radio. Treba biti realan, on je prevazidjen pjevac. Nesto je tamo 1996 1997 pokusao snimati iza rata, te sa Elvirom Rahic i nekim jos duetima. Pa sjetite se seljacke pjesme sa Ninom Prsesom i Halidom Beslicem. Pa Halid Beslic je snimao sa kim je trebao i sa kime nije trebao duete i kad su po trojica pjevali. Tifa se jedno vrijeme drzao dueta, ali jednostavno njegove pjesme niti su vise atraktivne i prevazidjene su. Zivi na racun jednog albuma Bijelog dugmeta iz 1984. godine i nesto malo Divlje jagode. Jednostavno Tifa, nadji drugu profesiju, ako je Omar Mjesecar postao advokat, a Sanela Sijercic radi u BH Telecomu, mogao si sebi kupiti posao preko SDP-a sad u Elektroprivredi BiH i rijesen egistencijalni problem.
zaboravio si navesti sa Vatrenim poljupcem album bio je to dobar album ..pa sa Željkom Bebekom duet u armiji B..imao je dobrih pjesama ali ja kao čovjek nula ali kada je izjavio da bi on bio neko i bez Bijelog Dugmeta , od tad čim čujem njegov glas prebacim program..a nekad je bio i meni idol.. samo da se zna nikad nije bolji pjevač od BEBEKA za mene naravno
Tacno, slazem se. Zeljko Bebek i jeste najbolji pjevac Bijelog Dugmeta. Tada je je taj bend bio rokerski, a onda ga je u etno-seljacke vode gurnuo Goran Bregovic, dakle od 1984, poslije Bebeka.
Prikaži sve komentare (113)