Ljudi baš naletih na 2 interesantana hadisa. Bilo ih je teško prevesti, a neke nazive sam izostavio: Ako Turci i Romani (Europljani) u savezu sakupe snage i selo u Damasku doživi khusf (neko propadanje zemlje), tri zastave (fronta) će se podignuti u AshSham (Sirija i okolne države): Abqa, As'Hab (crvenkast, bijel čovjek) i Sufyani. Čovjek u Damasku će biti svrgnut i onda on i njegove pristaljici (zaštitnici) će biti ubijeni. On (Sufyani) će pobijediti Turke i Romane u istočnoj Siriji. Znakovi dolaska Mehdija: Turci će se boriti protiv vas. Vaš vođa koji je žudio za bogatstvom će umrijeti, i vi ćete izabrati novog vođu kojeg će svrgnuti nakon 2 godine od izbora (ar. Bay'a). Tri lidera će se udružiti u Siriji (u svrhu saveza). Narod Zapada će napasti Egipt. Ovo je početak vladavine Sufyani-ja.
Btw, Mehdi predstavlja lidera koji će doći kad će doći bolje vrijeme za muslimani i cijeli svijet, a Sufyani je neki lider valjda koji će biti poražen od Mehdija
I još da dodam da Turci u gornjem hadisu su MOŽDA Rusi zato što u to vrijeme nije postajala Rusija, a Turska predstavlja područje oko Urala (tj. Rusija)
Prikaži sve komentare (40)