Vjerovatno će i samostalnim umjetnicima kao što je babin sin Deen a koji je do sada primao 2000km od ovog ministarstva za tri pjesme koje je otpjevao dobiti još jednu milju da mu se nađe kad nosa muda po Italiji i drugim zemljama sa naših leđa.Sad može studirati i na Sorboni komotno...
izvini ali Ivica zna sta radi po ovom pitanju !! i podrzavam ovaj cin nije da ga branim al malo procitaj ko je Ivica Saric !!! ne mogu previse bih imao da pisem al et , znas li da jedino u BiH baletani i balerine nemaju beneficiran radni staz , pa zamisli balerinu od 55 god na sceni u packi na sta to lici ?????
@djordjer1 Znam ja dobro ko je Ivica Šarić i nisam pričao o ljudima koji su na sceni sto godina.Pričam o onima koji ne zaslužuju da se uopšte nalaze na listi sklobodnih umjetnika a kamoli da imaju tolika primanja.Da se jedan bezveznjak kao Deen uopšte naziva umjetnikom i zato još prima novac i studira sa naših leđa gdje mu se kurcu navije a da jedna od doajena sarajevskog glumišta Nada Đurevska kupuje po prodavnicama druge ruke,je u najmanju ruku bruka i sramota i na čast svima koji su to dozvolili.Od babinih sinčića i kćerkica se više disati ne može.
Prikaži sve komentare (25)