Kakva bih i njihovi turisti. Prošle godine ste imali ramazan znači no more i nije vas niti bilo dolje-kad ono rekordna sezona. Ova može trpiti samo poradi ruskih turista a što se tiče behajaca i to pogotovu bos boš ajd bolan bjeeeeži. Svakako vi ljetujete svuda samo neu RH ali i do turske se ode na veresiju kao nagrada ili donacija što je već uobičajeno Interesirame zašto je JMB GRAĐANINA kag u bih možda tri grada imaju taj status a ostalo se što no kažu a da no od kojih si ili kaže šljeglo se u grad...
Hajde ne lazi, Bosanci su lani bili zvanicno na trecem mjestu, nezvanicno daleko na prvom mjestu, ako se ubroji i dijaspora, onda su bili i najveci potrosaci. Ili mislis da su Skandinavci ili Sjeverni Njemci prelazili autima i po 2000 kilometara da gledaju u stjenovite plaze i sunce?
A jel mi moramo doci u hrvatsku na ljetovanje,jel to neka obaveza nas bosanaca,pogledaj malo statisticke podatke pa ces vidjeti ko vam glavne pare ostavlja,bas te bosnje koje ti prozivas ovde,smiri malo strasti i iznesi dokaze za te svoje glupe izjave.
Prikaži sve komentare (109)