90 % komentara pisali: Sanja Abdulahovic - mentalno bolesna osoba, koja je svog bivseg muza zbola makazama a to mozete provjeriti u PU Ilidža ako sumnjate!! Larisa - za nju je njen kolega Adnan srebrenica pricao kako je kao studentica orgijala po studenskom domu! Sanel Sabitović - poznat kao covijek koji prica pedofilske i jako nekulturne sale (licno meni, između ostalog) koji sebe smatra postenim a nije ni jednu platu posteno zaradio jer trajanje casova sebi određuje (10-20 min kako mu odgovara) Adnan Srebrenica - ''vrijedan radnik'' poput Sabitovića i uz to smeće od covjeka!! Edin Bahtic - koji je pocinio krivicno djelo tajnog snimanja (proces koji se vodi pri Kantonalnom sudu moze se provjeriti) i kojem je taj isti direktor kojeg pljuje bio KUM NA VJENCANJU! znaci smece jedno!! A SVE OVO JE SAMO JEDAN MALI DIO! i za kraj PRESTANITE SE KRITI IZA TIH IMENA BIJEDNICI !!
danijale bajraktarevicu vjeciti i propali studentu, ološu sandzacki, bijedo od babinog sina uzimas za pravo da pljujes po ljudima koji su za tebe itvoga babu moralne velicine !! U nebuloze koje navodis vjerujete jos samo tvoj babo, Munir Mesanovic, Sekina Mesanovic, ti i jos par jadnika koji su se uz tvoga babu lopova okoristili!! Kao sto onomad rekoh: ZENICA SE SMJESI TVOME BABI MESI!!:-)
Mali balavi danijale nisam jedna od osoba koje si naveo i znam da pucas vec mjesecima jer ne znas ko sam!!! Vjeruj da je za tvoje dobro da me licno ne upoznas jer ako se budemo upoznavali obavezno ponesi ovjerenu zdravstvenu knjizicu jer zazalit ces sto si me upoznao!! Ne spadam u katgoriju ljudi koji su kukavice i boje se nekog kao ti i tvoj babo, nego ne zelim se predstaviti samo iz razloga sto se u prepucavanjima sa takvim kao sto si ti moram spustiti na tvoj nivo i koristiti vokabularom koji ne prilici ozbiljnim ljudima!!
Prikaži sve komentare (49)