Bio sam na utakmici i oduševljen sam i ponosan na navijanje tokom cijelog meča. Kao prava civilizovana publika nakon intoniranja Srpske himne bilo je doduše manjinskog zviždanja, ali je na kraju, cijeli stadion pozdravio goste aplauzom. Mislim da tako i treba i da je krajnje vrijeme da odlućimo da li želimo naprijed ili će mo još god gledati prema nazad. Navijanja protiv Sarajeva bilo je od strane 5 posto prisutnih trajalo je 2-3 minuta i ono je rezultat našeg navijačkog dekora bez obzira gdje i protiv koga igramo. Mislim da je Tuzla definitivno pokazala da voli sport i da joj treba iskazati poštovanje a ne pljuvati po njoj jer mlada reprezentacija ni u odlučujućim utakmicama koje je igrala u Sarajevu nije mogla privući 1-2 hiljade gledalaca.
Kapija,Srebrenica,Markale izdali ste Bosnu.... razmislite malo. Dugo će vam trebati da se očistite obraz. Ti bi da budeš kulturan a Srbi koriste i noževe i žice u svojim pjesmama,na Marakani nas gađali topovskim udarima,ciglama,zviždali našoj himnoj i vi uzvraćate ko kave p**kice... Budite kulturni kad igrate protiv Švicarske kad igraš protiv Smradova onda zna se kako se oni ispoštuju!
trebao si biti ubijena na kapiji 25.5 zajedno sa ostalom tuzlanskom poganom mladosti .. dok u BIH postoji zenica i tuzla nama ne trebaju cetnici ...
Prikaži sve komentare (162)