Zbog ovog slučaja se najmanje 1000 porodica iselilo iz BiH. Tako i zbog svih ovih "zataškanih" ubistava, ubistava u saobraćaju i sl. Policajac u Tuzli, očito pjandura, psihopata i kriminalac ubije ženu službenim pištoljem u toku godišnjeg odmora, i niko ne da ostavku. Gdje je interna kontrola, kolege koje su ga pokrivale u ranijim incidentima, psiholog, službenik koji mu je trebao uzeti pištolj... Pa najmanje 10 otkaza i 5 ljudi u zatvor.
Ali ništa. I kada obični svijet sve to vidi, shvati da je bolje čistiti guzice u Njemačkoj ali bar znati da gore policija mlati majmune, da nema vozikati auto kroz grad 150km/h bez vozačke dozvole i uz dug 15000eura za kazne, nema stranačkih prijatelja i nepotizma. Da postoji država. Žalosno ali ove stvari više tjeraju ljude odavde više nego plate ili bilo šta drugo.
Odselilo se više raje zbog Murizovih i Feragetovih laži, kleveta, spinovanja. Valjda na to ciljaš? Nigdje u svijetu kamiondžija nema više moći, nigdje u svijetu mediji ne vode slučajeve a narod nosi vile i linčuje svakog onog kog oštećeni proglase lošim, u Bosni je 7 stoljeće.
Prikaži sve komentare (75)