ja se samo pitam sta ovdje slave bosnjaci i hrvati.???...vjerovatno veliki broj poginulih srba :))))))......a ako se vec kite tudjim perjem zasto ne kazu da je tu bilo 90 % boraca iz crne gore,5% srba iz bosne i hrvatske i 5% svih ostalih.....klasicne namjestaljka vrhovnog staba da izginu neki ljudi iz crne gore koji su postali previse popularni u partizanima..... tako imamo slucaj komadanta save kovacevica koji je uspio da povede za sobom najvise boraca u partizane i bili su najbolji borci nob-a a onda pod jako sumljivim okolnostima gine na sutjesci...da je to tako govori i cinjenica da nakon rata komunisti nisu htjeli da podignu spomenik savi iako je on bio najbolji komadant u nob-u...kad su to vidjeli partizani iz cg oni su dolazili na sutjesku i u drvo kraj kojeg je poginuo sava zabadali novcice iz protesta tj. ako drzava nema para evo mi ce mo da doniramo :)))) da bi tek pocetkom osamdesetih postavili neki bezveze spomenicic a znamo kakvim su sve levatima dizali spomenike :)))
@andric.ivo nemoj tako,tada se nije tako razmisljalo! i nije istina da hrvati i muslimani nisu ucestvovali u nor-u. imao bih odgovor na tvoju provokaciju ali nema potrebe.
@ivo, tipicna srbska bajka, kao da ste samo vi branili Bosnu. Koliko je cetnika preslo u parizane pri kraju rata ? U vojsci su se muslimani morali zvati srbi ili hrvati a u civilu neopredjeljeni. Nema toga vise jarane.
Prikaži sve komentare (36)