Pa dobro, nemojte da prihvatite izvinjenje, i to je to, mrzite i kunite dok ste zivi i potrudite se da vam deca nikad ne dodju u Srbiju ili Beograd makar turisticki. Sta da se radi, svako ima pravo na svoj stav. A Beograd je grad u kojem ima mnogo sta da se vidi i koji je mnogo veci, zanimljiviji i nudi vise od Sarajeva, na vasu je stetu. Niko vas ne bi ni mi mrko pogledao kad bi rekli ko ste i odakle ste, naprotiv, a kamoli da bi vas klao ili pricao o ratu, ali jbg, propaganda i predrasude su cudo. Cudo!
postujem jer sam se licno uvjerio u novom sadu i beogradu nikada mi se nije nista ruzno desilo,za razliku od sarajeva gdje non_stop cekas kada ce te sin od nekog kriminalca ili ratnog profitera napasti ili ti oteti nesto.
I ja postujem sve one koji ne zele da dodju, ok, ali mi je tako zao onih koji imaju priliku a nece jer su puni nekih predrasuda, ponajvise nacionalistickih. Kako mozes znati ako ne dodjes i vidis. Upoznao sam jednu curu iz Tuzle koja je dosla na par dana zbog faxa u Novi Sad na neki seminar, a svratila je i u Beograd, ubacila je 200 slika na fejs sa sve srcima i komentarima kako se odusevila, sva je bila ozarena :)
Prikaži sve komentare (84)