Da se u Engleskoj pojavila priča o piramidi, bilo je ili ne Englezi bi dosad milijarde funti obrnuli, al ne konta to ova glupava titoistička stoka moj ti Semire, a i smetalo bi im da se dokaže da je ovdje bilo života i prije '45 ;-)
Izvrstan prijedlog.... Uvaliti arheološko proseravanje englezima. Neka se oni muče sa ujka Samom, "pronalazačem"... Ili možda francuzima, ili njemcima, ili ircima, itd...
e jest nam lijepo sa "vama". ja veoma postujem lik i djela Josipa Broza Tita. zivim u zgradi koja je napravljena 1977. Radim u fabrici koja je napravljena 1965. (od kako je 2001. privatizovana, radnika je manje za 80% , plate su neredovne, godine staza nisu uvezane, veliki broj masina je "nestao".) , dijete mi ide u skolu koja je sagradjena 1964. dakle, sve za vrijeme Tita. nekad sam govorio da je vrijeme stalo sa Titovom smrcu. Kam pusta sreca da je i tako, vec su ovi "nasi" pokrali i unistili sve sto je On sagradio i ostavio nam u amanet. Narodu. Gdje god se okrenem, pogledam rusevine firmi i fabrika (nisu srusene granatama, vec su opljackane tokom ZELENE privatizacije). uh, nanu li vam vasu nacionalisticku. i kaze bitno je biti bosnjak. pa kako da budem kad su mi upravo bosnjaci, "moji", sve opljackali. mrš bagro. sto se tice Semira Osmanagica, svaka cast ovom covjeku. Bio sam u Visokom i zaista se ima sta vidjeti. Naravno, nekome nije stalo da se tu otkrije bilo sta.
Prikaži sve komentare (50)