Nemogu da vjerujem koji primitivizam vlada ovdje kod nas, da i u ovoj tragediji neki su se nasli da naprave zajebanciju i pametuju. Je li iko od vas pametnjakovica pomislio na djete malo koje ostalo iza njih? Da je taj isti Amel kako ga nazivaju neki cuvar muskog ponosa, od svog djeteta napravio siroce, koje je u jednom danu ostalo i bez majke i bez oca, obiljezeno za cijeli zivot... Mislim da ma koliko je ovaj dzelat bio povrijedjen, trebao je da svoje djete stavi ispred svega ovoga... I ne, netreba njemu da sude, vec da ga vezu da ga narod moze kamenovati, jer ni on sigurno vani dok je radio nije apstinirao!
Tvoj komentar govori koliko si ti primitivna i ogranicena. Primitivizam se ogleda u tvom postu i automatskom stajanju na njenu staranu samo zbog toga sto je zensko. Da je ona njemu ovo uradila bila bi ti reakcija bravo mala neka si ubila skota. Taj isti Amel je pognute glave otisao u bijeli svijet da zaradi doticnoj za pristojan zivot, a sta je ona radila u to virijeme, j.ebavala se sa drugima, i to bi mu trebalo biti hvala. Da je bila žena a ne kučka, razvela bi se od njega i uživala u tome što je radila, a ne čovjeku koji je otišao u drugu državu da radi da bi njoj bilo dobro j.ebavati se iza leđa. On će da odsluži za zločin koji je ona izazvala. On je radi tog djeteta zrtvovao sve svoje i otisao da mu obezbijedi normalan zivot, a ona koliko je voljela njega i to dijete dokazuje cinjenica da se je.bavala s drugima dok njega nije bilo.
@vuk samotnjak ...bolan, jarane, gdje si razum ostavio ?...sve što si naveo nije razlog da nekom oduzmeš život...mati mila, đe obitavam, u 3 pm...
Prikaži sve komentare (122)