pa ima li ova drzava Armiju kao i svaka druga, koga to vrijedza i kako....oni pisu sta zele i dobijaju sramotno male kazne al nikad utakmica nije prekinuta, a to sto sudija iz Banja Luke ne priznaje ovu drzavu i njenu ARMIJU je normalno....NE SKIDAJ..!!!!!!!
Sad cemo da vidimo da li postoji Disciplinska Komisija i da li je ovaj FSBiH neutralan, sigurno da u Pravilniku nigdje ne stoji da sudija prekine utakmicu zbog nekog transparenta kao sto je ovaj danas uradio, ako postoji Disciplinska Komisija i ako je FSBiH neutralan, onda bi ovom sudiji bilo zabranjeno dalje sudjenje na utakmicama BiH lige, jer on nije smio prekinuti uakmicu, a ako je transparent "uvredljiv" to bi se kaznilo kao i do sada sto se kaznjavalo, zato cjela sportska javnst treba vrsiti pritisak da se ovaj sudija suspenduje, jer on je danas preuzeo ovlasti Disciplinske Komisije.
nema! ta drzava ima oruzane snage a ne armija, a ta armija o kojoj ti govoris je ostatak iz rata koji je zavrsio prije 20 godina. probudi se i ti i tebli slicni. ne dozvoli da ti mrznja razum pomuti.
Prikaži sve komentare (126)