konacno da se stane fukarama iz grasa u kraj, i da ne terorisu gradjane Sarajeva kad im se digne qrac, tu gamad iz grasa treba po.pisati prilikom ulaska u vozila, a Vlada treba dinijete odluku da se Centrotransu dodijeli 80% linija i da im se daju i neka auta koja sad pripadaju grasu, tako bi gradjani Sarajeva imali kvalitetnije usluge i nebi se vise bojali terora i zlocina koji dolazi iz grasa.
Kako te nije stid dzukelo jedna pokvarena ?? Jel tebi mozda "babo" radi u vladi ..... pa si ovdje dezurni zagovornik... Pokvarenjace jedan.. Znas samo da sijes mrznju i da ponavljas jedno te isto.. A tvoj maloumni mozgic nije sposoban da shvati sta se zapravo dogadja sa ovom cijelom drzavom ... Teror iz grasa.... teror nama dolazi od vlade...svi cete uskoro sutjeti kao misevi kad se pozatvara 50 % firmi i kad vam pocnu krciti stomaci.... No,dobro mozda se to ne odnosti na tebe...tvoj "babo" se sigurno nakrao za dva zivota. FUJ kako si samo mizeran i odvratan ! FUJ !!
Vi iz grasa ??? Uredu ako ja nemam pravo da necijeg babu nazovem lopovom... Izvinjavam se...ali odakle tebi pravo da ti mene optuzujes da ja imam ikakve veze sa grasom ili da govoris ovo "zar ovih dezurnih grasovaca, revizora majmuna i njihovih jebacica revizorki jos ima po portalu? "" Mogu te tuziti zbog toga....;) IP adresa se svakako moze otkriti.... I ne mogu vjerovati da si toliko malouman ...nemam rijeci....Ne vozim se gradskim prevozom vec 5 godina...nemam nikog tamo... ne zanima me gras....Zanimaju me radnici i drzavna firma...koja propada.... Zarad licne koristi vladinih predstavnika...i stranki koje nas vode u propast.
Prikaži sve komentare (77)