Vlada je za početak sebi povećala platu pa je onda sinoc do asno u noc ramatrala pitanje GRAS-a, pa jel vi vjeruete Vladi, najvecim manipulantima. Koji to jos politicar prica o svom kucnom odgoju, da ga je kuca naucila da ne laze, pa onaj zeljkovic je najveci lazov svih vremena pa faca mu govori, a onaj Bubica samo prijeti a nije prijetio kad je sebi povecavao platu. Koliko je Zelkovic unistio Toplane pa to je sramota, ja na njegovom mjestu ne bi pomenula odgoj,,,stidite se VLADO, sram da vas bude. Da vam se bar ovdje nagovorim kad ne date da se dodje do vas. A radnicima GRASA treba svi da se ridruzimo sto ce nam sad i vodu povecati cijene, sta rjesavaju samo povecavaju cijene rezija , sebi plate i srbske autobuse na cestama. Radnici su u pravu nije radnik unistio gras nego Vlada kupjuci mir preko GRASA. Haj da se svi udruzimo da tu bagru sknemo onog Zeljkovica i druge nedorasle debile u onoj, al kako stvari stoje gledat cemo mi njih i placati sve komunalije koje nam povecaju
Prva stvar, ti si neka doslja iz pizdica kada mozes Zeljkovicu reci da je lazov itd.Jel vi uopste papani znate ko je Zeljkovic?Jel vi znate da je on bio zajedno sa Vikicem u odredu Bosna?Jel vi papani znate koliko su ti momci dali za ovu zemlju?83 specijalaca MUP-a je dalo zivot, ljudi su prosli golgote da bi im papani poput tebe rekli da su lazovi?Ocigledno da si ti jos jedan \'\'adano\'\' iz sandzaka pa tako glasno seres.mamu li vam *** sandzacku.
SVAKA CAST ZELJKOVICU KAO BORCU NA HRABROSTI ODVAZNOSTI U BORBI ZA SARAJEVO I BIH. KAO STO JE I SVAKA CAST SVAKOM BORCU NA BILO KOJEM DJELU TERITORIJE KOJI SE BORIO ZA NASU BIH ZEMLJU .. ALI RAT JE PROSAO PRIJE 18 GODINA. OGROMAN BROJ BORACA JE SKINUO KAO STO JE I OBUKAO UNIFORMA I NASTAVIO SA CIVILNIM ZIVOTOM . ZELJKOVIC MENAĐER IMA REZULTATE IZA SEBE ..KAKVI SU, JAVNI SU I NJEGOVI SU KAO I ONI KOJE JE IMAO KAO BORAC. MENAĐERA SE ISKLJUCIVO OCJENJUJE PREMA REZULTATU . NE MIJESAJMO KRUSKE I JABUKE .. BORCU ORDEN I PRIZNANJE..A MENAĐER ZARAĐUJE I PRIMA PLATU PO OSNOVU UCINKA, BAR BI TAKO TREBALO.
Prikaži sve komentare (60)