"Kao što smo već ranije objavili, u toku dana očekuje se normaliziranje gradskog prijevoza nakon što su prije dva dana GRAS-ovi radnici stupili u nenajavljeni štrajk." - Prije svega, drago mi je da će se/ako će se , normalizovati već saobraćaj. Druga stvar mi nije jasna, "nenajavljeni štrajk" ? Do kada će u ovoj državi svako sprovoditi ono što mu je čejf ? Kako su uopšte mogli stupiti u štrajk i zašto se neke kaznene mjere ne poduzmu po ovom pitanju ? Ovo je protuzakonito djelo - nenajavljen štrajk !
Ministar Bubica je bio sa njima u krugu firme noc prije strajka, i pisalo je na klixu da nije postignut nikakav dogovor. Znaci, znao je da ce doci do ovoga ako radnicima ne obezbijedi platu i uslove za rad.. Tako da i nije bas nenajavljen
#andrea.todorovic.750 GRAS-ovi radnici su dali ultimatum za dogovor, ako se taj dogovor nije ispostovao normalno da nece niko raditi. Oni da su otisli na posao danas,pa ce opet sutra,pa prekosutra i sve tako, i na kraju opet ista stvar. Pametno su uradili,zao mi je ljudi koji su cekali bezze bus ali moraju i oni razumiti nedace ovih radnika. #ambisnistavila Oni nikad nemaju para da obicnim gradjanima daju plate,ali zato neka oni vozaju Audi 6-ticu,Nek kupuju sebi kuce,vile,nek idu po morima ljetovanjima. Stvarno sramota i jos kad im uzmes 5 posto od njihovih placa koje su oko 5k i viseodmah dizu pobunu. Sve to treba nalemat.
Prikaži sve komentare (57)