Ja stvarno ne razumijem ove građane.. svi se bune što nema GRAS saobraćaja, da li bi vi radili besplatno ? da niste dobili platu 2 mjeseca a da vas kući čekaju žena i djeca ? bunite se kad trebate platit kartu pa i oni žive od nečeg, ako imate negdje da se besplatno vozite vi bujrum !!
Neka prvo p(r)ociste sopstvene redove u kojima imaju ljude koji mjesecima ne vide ni firme ni posla (licno poznajem covjeka koji po pola godine landara van BiH) a zvanicno plata fino leze iz GRAS-a... mozda ce onda biti i za redovnih primanja...
Vi jednostavno nemate pojma, briga vas je, vama je bitno da se prevezete do određene destinacije a to što neko nema para to vas nije briga, a svako od njih mora platiti i režije i milion stvari kupiti, vi bi da se džaba vozate smeta vam kad vam karte traže, pa idite u elektroprivredu i recite ja nemam para platicu vam nekad drugi put, to njih apsolutno ne zanima, a GRAS jednostavno nema nekoga ko će ovu firmu da dovede u red, i redovno da plaća sve radnike a ne sebi pare u džep da trpa, nek štrajkuju i štrajkovaće sve dok se ne bude ta plata dobila, a vi što redovno platu dobijate, fino u taxi na pos'o !
Prikaži sve komentare (57)