Nema autoputa, prevelika frekfencija vozila, sve više udesa.. Mafijaske firme JP AC FBiH, EA i Hering, svojim talovima, su direktni saučesnici u svakoj prometnoj nesreći, i morat će odgovarati za svaki izgubljeni život na dionicama kuda je trebao proći autoput.. za 30 g. i potrosenih milijardi KM svaki veci grad u BiH je trebao do sada biti povezan ap. Mo-Sa-Tz pogotov!
Mojne tisra, putu nista ne fali, puna linija i opet direktan sudar i lafo put kriv... 99% vozaca ne zna drzati auto u svojoj traci kroz krivinu i zato se desavaju ovakve nesrece stalno. I dodaj na to tandrkanje telefona u voznji i eto recepta za svakodnevne udese.
Primitivcino, da znas ko sto ne znas, autoput se pravi iskljucivo zbog bezbjednosti ucesnika u saobracaju! Da je ap napravljen od Mo-Sa-Tz, 80% onih koji su poginuli bi išli istim, i danas bi bili živi. Primjer ap Sa-Ze. Do izgradnje ap na toj dionici, pogotovo kod Kaknja, svake sedmice bilo mrtvih, nakon izgradnje, broj nesreća smanjen za 90%. Kontaš, primitivčino?!
Prikaži sve komentare (46)