Ne žele ni Bošnjaci u Sandžaku sa Srbima niti žele Bošnjaci u hrvatskoj sa Hrvatima pa moraju. Jedino im preostaje da napuste drzavu u kojoj ne žele da žive. Tako i ovim u BiH i jednim i drugim i trećim. Ko god ne želi da živi u BiH ide dalje. Idu i Bošnjaci ne samo srbi i hrvati. Zato prnje na rame pa niz lijehe
Ovo su samo Bakirove i Dodikove patke, da se skrenu teme sa novih zaduzivanja, ubijanja ljudi na KCUS-u Fikrinim respiratorima, Sebijinim malverzacijama sa nabavkom respiratora……..Svaki covjek sa dva grama mozga zna da ovdje nece biti nikakvog razlaza, pogotovo ne mirnog. Jer u Bosni ima 200 000 ljuidi, koji su spremni braniti ovu zemlju.
Da smo mi bogdom ove SPC crkve razvaljivali eksplozivom, danas bi nas vlasi više poštovali i naravno više bi cmizdrili. Ovako su genocidni vlasi počastili sve džamije od Ferhadije do Aladže počastili dinamitom, a mi smo njihove čuvali. Pa opet ih čuvajte, samo ja bi ovu u Tuzli darovao gospođi Fati Orlović, kao KOMPENZACIJU za onu smrdljivu crkvu u Srebrenici na njenoj zemlji. Ja mislim da je to POŠTENO!
Prikaži sve komentare (261)