Bosnjaci, koji zele da drzava BiH uspije i sebe smatraju gradjanski orijentisanim pljuju Albanca koji pravi koaliciju sa Srbima u CG, u kojoj isti ti Albanci i Srbi i zive. Znaci za vas se podrazumijeva da narodi moraju da se mrze i da su ovi losi samo zato sto su Srbi. Pa kako vi uopste zamisljate da sutra ova nesrecna BiH uspije makar teoretski, kad morate da zivite i zivjecete sa Srbima i Hrvatima?
Dobro receno, a odgovor glasi nikako. A obrazlozenje je visedecenijsko ugnjetavanje i sputavanje naroda BiH, sto je za rezultat dalo ovo sta imamo. Volio bih da nisam u pravu ali bojim se da jesam. Znaci napretka nikad, a mozda ni tada.
Opozicionare srpske nacionalnosti u CG zovete velikosrpskom opozicijom. Da li ste vi preslusali ijedno obracanje tih ljudi? Najavili su bliske odnose sa Srbijom, ukidanje spornog zakona o oduzimanju srpskih crkava ali niko ne prica o velikoj Srbiji, klanju muslimana i slicno. I sada pljuju Albanca sto pravi koaliciju sa njima. Kao da mrznja prema svemu srpskom mora biti primarna, cak i ka Srbima koji rade u interesu svih.
Prikaži sve komentare (190)