jedini realan prijedlog je moj prijedlog a to je svaka privatna firma koja zeli finansijsku pomoc od drzave je da otvori svoje knjige i da se vidi da li je poslovala u skladu sa zakonom i da se vidi porijeko kapitala. ako je cista firma i ako je poslovala u skladu sa zakoninskim i poreznim propisima moze dobiti pomc. e sad da li drzava ima novca da spasava te firme to je druga prica. najvjerovatnije da nema novca.
NAKON onih vijesti o pandemiji Coronavirusa, ja mislim da je Kojovic i PausalForto vec spakovali kofere da bjeze u Ameriku, ali nema vise bjezanja kao prije, kad hoces biti Premijer ima da se boris za drzavu BiH. Policija ce odmah blokirati i postaviti punktove na Aerodromu Sarajevo i na Ivan sedlu, pa nece ovaj put umaci Kojo i PausalForto i SDP/NS dezerteri i pobjegulje. Sve cemo ih u prve redove poslati da dokazu jednom i oni svoj patriotizam a ne da budu uvijek jade i dezerteri
Čak i u ovako teškoj i opasnoj situaciji uzrokovanoj Coronavirusom SDP/NS/NiP funkcioneri, članovi i botovi, umjesto da rade i bore se za spašavanje života građana oni provode agresivnu predizbornu kampanju, lažući i izmišljajući. Njima je važnije da dobiju koji glas na izborima, već da se spase životi ugroženih građana. Građani, Bošnjaci imajte ovo na umu da su ti izdajnici SDP/NS/NiP kad vam je najteže mislili samo na dobijanje glasova, a nisu marili za živote građana.
Prikaži sve komentare (169)