Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi konkretan neki prijedlog. Svi nesto, a nista konkretno...
NAPOKON NESTO KONKRETNO!!!!!
Nema para osim za državne firme i firme državnih rođaka koji prave kioske za 250 000 KM. Mi ostali moramo ili dobiti otkaz ili otpustiti. De Franko de Jure nema pojma o životu jer je preko Ilidzanskih tajkuna došao do vlasti tako da od.njega možemo samo očekivati izreke tipa " lopta je bačena"
Sad ti kao imas rjesenje za probleme,hajde bolan setaj kad ste krali od tih istih sto sad ne rade nisi predlagao nista.
NEVJEROVATNO JE KAKO SH FASISTI I U VRIJEME PANDEMIJE LOVE U MUTNOM. SMRT S-H FAŠIZMU! OD FLAŠE STRANKE, NI DEZINFEKCIONA SREDSTVA NE TREBA UZIMATI.... SIKTER
Sto si predlago predlago si sjedi i suti dok ti ko ne kaze ,Mozda Kokanovic ti da, da nekad promuhabetiš
Hahahha, nikako lik da skonta da vise nije premijer ..
Forto totalno promasen neizgradjen i izgubljen politicar...tacnije kvazi politicar..
Nek je bakir izgradjen na sehidima ove zemlje
Ne kontam čemu pomagati zatvorene firme (ako to nije eventualno moguca prekvalifikacija rada zatvorene firme). Fokus pomoci treba biti na nezaposlene i otpustene, zatvorenim firmama zamrznuti obaveze, a njihove valsnike pomoci kao nezaposlenog. Kad kriza prodje, tek tada dati subvenicje i pomoc za pokretanje posla zatvorenih firmi. Firme koje rede (pa i limitirano) treba pomoci da odrze svoj rad, proizvodnju, uslugu.
otvori statistiku federacija u brojkama.... 8800 radnih mjest ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turizam... prosjecna neto plata 600 KM,,,, jelda zakidaju... kome da pomognem ? mogu samo incoming turistima.
Iz koje rupe ovaj izidje .Sad se našao javljati ,pa gdje si do sada bio.
Forto je obicni ublehas. Veze nema
PDV se ne odgađa. VLADA MOŽE POMOĆI DIO PLATE I PRPADAJUĆE DOPRINOSE. Postoji nešto što nije osnovna plata i topli obrok i prijevoz - može li se to rezati ? Naknade za tešku bolest i za članove porodice ? Pokrivaju li police osiguranja štetu zdravlju nastalu epidemijama ? AKo ne zašto ih uopšte plaćamo ? Stavljam se i ja Premijeru na raspolaganje.
Nemoj matere ti nista ti predlagati! Pusti strucnjake neka predlazu, ti idi radi nesto za sto si relevantan.
@DreD cuj, negativne reakcije jer sam misljenja da se svako treba baviti onime za sta se obrazovao, specijalizovao...koliko znam, ovaj lik nema veze sa makroekonomijom i relevantan je po tom pitanju kao bilo koji vodoinstalater, zidar, tesar...cak vise cijenim ove nabrojane nego njegovo vjestine...tako da nabijem i vas i vase negativne reakcije.
Hahahahahahahahah
nemoj ziv bio !
Javio se za rijec najgori premijer kantona Sarajevo u njegovoj istoriji. Cisto nesto i on da kaze.
@ScepanMahleni Pa ako je on najgori, ovaj novi moze rame uz rame s njim, realno