Morao bi kao pro sportista posjetiti psihologa i to sto brze moze, jer je opet statisticki postao najomrazeniji igrac medju sudijama i jedan od top 5 najomrazenijih medju igracima. Neprestano se svadja pocevsi od samog sebe, sa sudijama a u mnogo navrata su mu krivi i protivnicki igraci. Profesionalna pomoc bi mu mnogo dobro dosla jer bi bila velika steta da se uporpasti ovakav talenat i mnogo rada pored njega.
Dzumhur je 30 na svijetu, umjesto da respektujes dostignuce ti trazis mane. Znaci samo 29 ljudi ina bolje rezultate od njega. Sjecam se kako smo davno sa ceznjom gledali Amera Delica iako je pored njegovog imena stajalo USA.
@propaganda DA si shvatio poruku kao sto nisi, mozda bi nesto i skontao i izvukao pouku iz svega sto sam rekao. Kao prvo, talenat koji ima, uz veliki rad je doveo do jedne granice, sebe ogranicava psihickim osobinama a ima prostora za vise. Svaki veliki pro sportista ima vocjeka koji se brine o njegovom psihickom stanju, tako bi isto bilo dobro da ga posjeti i mali Damir od kojeg je reket bio veci dok je lupao po Zetri na nasim treninzima. Samo mu dobro zelim, prije svega NAS...
Prikaži sve komentare (40)