Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je on ušao u mljekaru, garant će mljekara propasti. On je sav urokljiv.
Posjetite firme koje ste upropastili, gdje ljudi nemaju platu, gdje je stala proizvodnja... a vi ste to omogućili. Pod vi naravno mislim na sda.
ulogujem se samo da ti lupim komentar idiotu !!!! i da pod ovim mislim hebo te SDA :) :*
Nije bitno ko SDA je za sve kriva, zato SDA jedina i pokusava ocuvati i ovo malo drzave sto nam kidaju. Ajmo sada minusi crvenih placenika i ostalih islamofoba koji zele da uniste sve sto ima veze sa islamom i drzavom u kojoj zive.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja budala bože dragi upoznaju ga sa biznisom i kako im dobro ide pa da im sutra može nametnut akcizu na mlijeko u cilju spašavanja neke propale firme nije njega zanimalo mlijeko ni njegova masnoča nego lajt zarada
Nemojte vi meni na njega ccccc, pa SDA je zadovoljna sa njegovim dosadasnjin radom ko vas sisa.
Meni ovo mirise kao da je dosao da uzme "reket". Cim nekoj kompaniji u BiH krene eto politicara da je posjete, slikaju se sa menadzmentom i "ugrade" svoj procenat za nesmetani nastavak proizvodnje i prodaje. U posljednje vrijeme cak i ne kriju svoje namjere.
E sad Zvidič razmišlja da je mljekara u rukama SDA odmah bi za direktora postavio svog unuka. al jebiga privatna fabrika pa može kurcu svirati da ga muda slušajuSutra kad sve bude privatizovano SDA če se raspasti jer neče biti love i namještanja svojih kadrova.
SDA ce uvijek vladati..i kad izgubi..u svim je porama društva.
Političari nemaju veze sa uspjehom mljekare i trebaju Meggle-u trebaju zahvaliti jer su i Svabe to sa svoje strane malo pogurale... Super je sto su Svabe da im ovi nasi hajvani ne mogu reket uzeti...
ja nikako da skontam ciji je ustvari MEGGLE? Jel SLO, A ili D? Nekad se pojave i Francuzi:)
Neka vam je Allah dragi na pomoći.Oni gdje dođu tu nisu čista posla.
Italijan u Kulen Vakufu uložio sav svoj kapital u tvornicu flaširane vode i jos se zaduzio kod banaka izgradi o hale pogone medjutim nisu mu dozvolili da eksploatira vodu sa izvorista Ostrovica covjek uzeo strik i objesio se opomena Talijanskoj mafiji da ima i jačih od njih
imal onog investitora sto ga smlatic pokusa u martin brod ubaciti, da ne visi i on gdje
Od Zvizdica uzeli bakterijski brod kazu Dobro za kiseliti mlijeko pun je parazita
Šta je ima posjećivat kad je i on mljekar ?????????????
Da nije koji jogurt "nestao" dobro pregledajte...
idioti samo se Šepure i dizu Kredite
halo politićar, pomuzeli se što ponekad
Jest došla pametna glava.Koje će benefite dobiti mljekara zahvaljujući toj posjeti.Nikakve.Megle ima više koristi od rada ministra Šarovića,nego od posjete Zvizdića,Izetbegovića,Novalića i čitave svite SDA nesposobnjakovića.I još mislim da je pravi razlog njihove posjete USK-u ,završetak preotimanja Agrokomerca.
Bio bi zanimljiv potez kad bi im nudili mlijeko i jogurt, umjesto sokova i vode, u svojoj kompaniji. :D