Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik prodaje nevidljive dionice
Citava stvar ima daleko vise smisla kad se prvo slovo njegovog prezimena zamijeni prvim slovom iz naziva njegove kompanije.
2,3 milijarde dolara... pa to bi bilo dovoljno za 6-to mjesecno finansiranje nasih idiota na vlasti!...
kupljeno ako moze za 2 milijarde.. da se ne cenjkamo dalje
www.spoted.ba Prijavi se putem fb profila i komentarisi i objavljuj spoted/e. Pravo mjesto za upoznavanje.... POSJETI TE NAS i zabavite se sa nama!
ogromne pare za gladna usta kapitalistickog rezima
Moze zamjena?
Pametan, uzima pare na FB-u dok jos moze. Pa ce osmisliti nesto novo, za cime cemo svi poletiti. Respect
U Americi sa manje od 30 godina starosti postanes multimilijarder, a kod nas imas 5 godina staza na birou!
e sto nisi ti napravio facebook... sjedes kuci pa se uhvatis, php-a, jave, c++-a pa mozda i napravis nesto kvalitetno...
Doci do same ideje,realizovati je sa veoma malo sredstava i postati milijarder, moze samo poslovni genije ,ma sta mi mislili o njemu.
...ah dionica a klase dionice b klase jace...pa opet se mogu konvertovati u a klasu...pa porez...pa finte pa bakraci...a koja je ekonomija ubleha sve samo mutno i ponegdje sucmurasto...koja je danasnja ekonomija ekonomija varalica...sve sto se tice berze i berzanskog poslovanja sve sto ispada iz kriterija kupi za jedan a prodaj za koliko ti trziste odredi nije ekonomija nego lopovluk tj kriminal ovakav ili onakav!
Mark Zuckerberg, covjek koji je dao zivot klinkama
fabrika za proizvodnju nista....
fol ce prodati..sta ce prodati kad nikad ni nije bio njegov ....pih...vijesti za slijepe i slabovidne....ili vijesti za glupe i priglupe :)..a bice da to ukljucuje i mene :)
Zasto lupas gluposti?
@dir.preduzeca Vjerujem da si džentlmen i da će uslijediti ponovo poziv ;) hhaha
a gdje je pecat? ;)
To ce sve pokupovat ova raja sa biroa :)
Ok... i koja je poenta?