Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god plati dvije milijarde dolara poreza mangup je,treba mu spomenik u Washingtonu podići!
Ako mislis da ce facebook izdrzati kao google onda zaboravi. Facebook je zatvoren. Rijetko ko klikne na reklamu facebooka dok se google za pretrazivanje koristi ili ti trazis na fb-u proizvode koje zelis da kupis?
Brate dragi, pa kuda ovo vodi... Zbog Facebooka - obicnog sajta od prije par godina da dodjemo do kompanije koja vrijedi vise nego isa na svijetu. Prodaj FB, kupi cijelu Europu :( !! Kuda ovo vodi, ne svidja mi se niti malo! Paljudi ce na kraju da OBOLE od ovisnosti Fejsa! Poz
Kada vidim ovako glpe komentare, smuci mi se. Treba iskoristiti sansu i uloziti u FB. Buducnost FB je da ce skoro svako preduzece se reklamirati preko FB. FB raspolaze ogroman kapacitet i mnogobrojne prilike za trziste u buduce! Ako si Dew toliko pametan onda se odma izbrisi sa FB. Avazz se nije orijentisao na internet i sada imas da je Srjx glavni informativni internet portal. PS Nisi nikad ulozio u dionice tako da ne znas o cemu je rijec
Ovo je retardirani portal gdje ne mogu napisati jedan normalan text a da ga ne blokira!
kako kupiti dionice ? treba bar za 1000 dolara uzeti koliko se moze , vidjet cemo za koju godinu
Ovo je kao ono Nagovorite Ljudima ! On se odrekao svojih primanja ! Pa kome ta primanja idu ? Pa idu njemu !
Jbt kako covjek zaradi na gomili bud.ala.
hahah i u sarajevu-x KORUPCIJA VLADA kumovi SDP-A
Sav porez ide Cak Norisu ;)
SARAJEVU X SMETAJU NEGATIVINI KOMENTARI UVEZI NEKULTURNOG SULJAGICA A TAJ ISTI SULJAGA NIJE RADIO POSAO DOZVOLIO DA SE ZATVORI NARDONI MUZEJ.
pa ja taman da kupi 24 % one šumadije dodikove, romaniju, pale i tako ta urbana gradska mjesta :D
E ne bi mu dugo trajale te pare kod nas. Ost\'o bi bez njih, ni sam ne bi znao gdje bi mu otišle... Taki smo valjda :)
Stao rast facebook-a, vrijeme prodaje :-) Levati kupujte i propadnite, ne proizvodimo nista a vrijedimo milijarde :-) cool ha?