Kontinuirani rast
171

Zoo Centar otvorio još jedan pet shop u Alta shopping centru u Sarajevu

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Uprkos brojnim problemima koje je donijela prethodna, ali koje nosi i ova godina, u Zoo Centru su ostali dosljedni postavljenim ciljevima u nastojanju da kontinuirano rastu i pružaju vrhunsku uslugu vlasnicima kućnih ljubimaca.

Otvaranjem radnje u Alti proširili su ponudu u skladu sa zahtjevima tržista, otvarajući prostor i za nove kupce, pored starih koji se uvijek rado vraćaju. I ovaj put potrudili su se da donesu asortiman kvalitetnih proizvoda uz educirano i ljubazno osoblje, što je jedna od njihovih prepoznatljivosti. Radnja je uređena u karakterističnom stilu koji garantuje ugodnu atmosferu i gdje će se svi osjećati dobrodošlo.

Uključujući novootovrenu poslovnicu, Zoo Centar danas u Sarajevu ima veleprodaju i pet maloprodajnih objekata i blizu 40 uposlenika.

"Naš najvrijedniji resurs je požrtvovano osoblje koje je su izgradilo imidž kakav imamo danas a osim toga na dobrim rezultatima zahvaljujemo i jasnoj viziji i strategiji kakvu ima menadžment, poručuju iz najvećeg pet shopa u BiH", ističu iz Zoo Centra.

Kompletna ponuda artikala dostupna je i preko web shopa, sa besplatnom dostavom za iznose preko 50 KM za cijelu BiH.