odlične pogodnosti
29

Zimska čarolija sniženja u KALEA salonima od 25% do 35% na kompletan namještaj

Neodoljivu svjetlost, radost i toplinu krije KALEA zimska čarolija sniženja u sedam savremeno opremljenih maloprodajnih salona u Sarajevu, Mostaru, Vitezu, Banjoj Luci, Bihaću, Bijeljini i Jelahu.

Atraktivna prilika za vjerne kupce da ožive vlastitu čaroliju opremanja enterijera i ostvare visok popust na kompletan KALEA asortiman i najnoviju kolekciju.

KALEA je domaći brend i lider u proizvodnji i prodaji namještaja po mjeri koji je zastupljen na domaćem i ino tržištu, te prateći potrebe kupaca i trendove budućnosti stručni tim uspješno razvija najnovije platforme 3D online projektovanja i online projektovanja na daljinu, za izuzetno efikasnu i brzu relizaciju svih ideja kupaca za uređenje enterijera.

Hedonizam vlastitog enterijera zaslužuje potpuni komfor i autentičnost odabirom namještaja koji možete personalizirati željenim dimenzijama i izborom štofa i dekora.

Kompletno opremanje privatnih i javnih enterijera namještajem po mjeri, bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi, dnevnom boravku, predsoblju, dječijoj sobi, trpezariji ili apartmanu, vikendici, salonu, hotelu, kancelariji realizujte sa stručnim projektantima KALEA tima.

U službi potrebe i dugogodišnjeg povjerenja vjernih kupaca kreirana je ONLINE TRGOVINA kao potpuno nova KALEA usluga kojoj možete pristupiti na www.kalea.ba.

KALEA online trgovina vam daje mogućnost vlastitog dizajniranja namještaja u 3D formatu, izbor dekora, štofa, nogica i jastuka, te tako kreirate potpuno autentičan model namještaja po mjeri za vaš enterijer.

Srdačna dobrodošlica vrijednog i ljubaznog KALEA osoblja čeka vas u sedam maloprodajnih salona, čije adrese i direktne kontakt informacije, te kompletnu ponudu možete pronaći na www.kalea.ba.

Za sve upite na raspolaganju vam je naša tehnička služba na direktni broj telefona 033 402 444 ili e-mail adresu [email protected], te putem direktne komunikacije preko KALEA društvenih mreža Facebook i Instagram.