Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HTJELI STE DRZAVU I LOPOVE ETO VAM IH PA SE JEBITE SA NJIMA .
Sta ste trazili - to ste i dobili! Sami ste krivi, ovo ste trazili na referendumu i sad vam je kasno, poslije jebanja nema kajanja! I Gavrilo nema veze sa ovim, da smo ostali u sklopu Austrije, bili bismo robovi, a za vrijeme Tita smo zivjeli u miru, slobodi, bratstvu i jedinstvu, a i ekonomski daleko bolje nego sad, i pri tome stalno isli unaprijed. Sada smo podijeljeni, nasilje i mrznja je svuda oko nas, svakim danom ekonomska situacija je sve gora... Treba li jos sta navesti? UZIVAJTE U DEMOKRATIJI I ZLATNIM KASIKAMA!
Ne bojte se neće biti rata. To njima nije sad u interesu. Srbi su dobili 50 % bosne a Hrvati oko 25 % i njima je dosta. Sad nas lagano uzimaju financiski, ( pogledajte po radnjama i robnim kućama na artikle koje kupujete) Skoro 90 % su iz RSa ili iz hercegovine i koji su napravljeni kod njih ili uvezeni iz Srbije ili i Hrvatske. Mislim na piće, hranu, lijekove, auto dijelove, razni aparati i mašine, telecome itd. Zato mi imamo 10 miljardi KM deficita ove godine. Na naše produkte otpada ispod 10 %. Zato bi trebali naši mediji, onu započetu akciju \"KUPUJMO DOMAĆE\" reklamirati i svaki dan, svaki sat, na svakom kanalu koji je pro bosanski orijentisan, a ne mjesec dana pa onda 2 godine ništa. Naš narod je nepismen, (što se vidi iz kandidata i predstavnika partija za koje su glasal)i i zato mu to treba usaditi u glavu da kupuje domaće proizvode makar oni bili i malo slabije kvalitete, što prije, jer inače uskoro smo totalno gotovi. Lp
Dobio sam račun od 270 KM plina za Novembar!!! A mjesec uopšte nije bio tako hladan! Kakav će biti u Januaru i Febraru?!?! Užas! :(
Eeee moja Bosanko, u ratu makar znas da ce jednom doci bolji dani, da ce se municija ispucat i ljudi krvi napiti. Ovom lopovluku se kraj ne vidi sto je najgore. Dzepove lopova je najteze napuniti.
ma sve je bolje nego opet da bude rata
Neka! I treba nam ovako! I opet svi sjedite u \"toplini i sigurnosti\" (ovo pod navodnicima znaci da su nam domovi sve hladniji i jos manje sigurni, kako vrijeme protice) svojih domova kada napolju stotinjak \"budala\" prosvjeduje protiv tih istih sto nam iz usta otimaju!! Ma treba nam i gore od ovoga!! Gavrilo, Gavrilo... da Bog da ti zemlja kosti cetnicke izbacila!!
nije ovo nista sta nas jos ceka, jos su u amaterskom raspolozenju, kad dodju na profesionalni nivo ( u pravjenju bijede u ovoj nasoj lijepoj ) onda smo najebali...........
neka, inshallah. sabur, braco!! politicari i reis zele nase dobro. mozda ce uvesti i pravo prve bracne noci, ali i to je za nase dobro. sabur!