Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje je nece ukinuti, vozis se 9-10 sati do Zg, mijenjaju ti lokomtivu 2x, a usput stajes u svakom zaseoku.. k'o da je Western film, jos samo cekas Indijance da napadnu na konjima oko Doboja
i jos im karta skuplja jedno 20 KM nego busom. mene jedino cudi kako oni jos uopce i rade.
hahahahahhahahahahahhha il onaj film kad van damme brani voz od onih terorista sto imaju nekakav otrov pa se svi razbole hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako saznajemo linija Sarajevo - Zagreb biće zamijenjena perspektivnom linijom Sarajevo - Podlugovi kojom će saobraćati moderni Talgo vozovi koje će pokretati lokomotive iz hiljadudevetstošezdesetosme. Zdravko Ćolić je pozdravio ovu odluku!
Usporedbe radi, imati automobil, plaćati registraciju, mjenjati ulje i druge gluposti, a preći godišnje 1500 - 2500 km, ili još gore gužvati se u gradu sa gradskim prevozom uz potrosnju oko 10 l/100km, može samo neko blesav, ko im novca na bacanje.
prevazidjen nacin putovanja pogotovu za male drzave
Kupljeni 2005 !!! Plaćeni 132 miliona KM !!! Neka objave koliko je prevezeno putnika za 11 godina !!! Sve će vam se reći !!!
Avion tito...pola sata. Jos samo da nesto nase leti a ne CRoatia airlines...
More more more more, svud oko nas. A na moru mala barka, Ane i ja. Dok ja veslam ona šuti, šutim i ja. Ljubavi su takvi puti, svako to zna. Slika je stara, i pjesma je znana. A mladi smo mi. Na novi način ću pjevati pjesmu. Koju znaju svi. Plovi, plovi, plovi mala barka, A u barci čiribiri bela Anka. Plovi, plovi, plovi mala barka, A u barci čiribiri bela Anka.
Jedino dobar potez u infrastrukturi BIH jest Tuzlanska zracna luka. Samo da se obnovi bila bi tip top. Svaka cast Tuzlacima
Nerazumljivo! :)
Pitam se cemu onda sluze zeljeznice federacije?
da uhljebi primaju platu
Treba onda biti bosnjacke zeljeznice fbih i hrvatske zeljeznice fbih, vako ce slabo nakrasti para
Zalosno, Sarajevo polako unistava sve veze sa Europom polako, rastuzim se kad to vidim, nadam se da ce se obnoviti i linija bihac sarajevo nekad, od budimpeste je vec odustato ranije. Al fakat nema nista ljepse nego voznja vlakom, nisam se nikad vozio u bih, al u eu je to uzivancija
Cim Su pronasli kako teroristi dolaze u hr odmah se ukida veza
Ako ides Sa fijakerom stignes brze nego voz
Dobro nam dosla 2017. godino.... ni do Zg. vise vozom necemo.... bravo.... place mi se....😔
Kod nas vozovi lokalni samo... Jadno jadno jadno i jadno...
Nazire se fildžan država u kojoj će biti dovoljni i tramvaji.
Eto ti drzave i kurca... imamo voz za 80km to ti dodze kao turisticki vozic ... ne kompetentna govna...
Spojite prvo BiH da mozemo kao ljudi da putujem od Samca do Neuma i od Tuzle do Bihaca. Zagreb nije toliko ni od znacaja velikog ovdje.