Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ih k**** kupovali uopšte??? Koji konji vode ovo sve...
Osmanagic Nedzad i Zahirovic Semso najveci lopovi odkad postoje zelj.fed. Ukrali su sve sto su mogli.Njihovi zastitnici su Alispahic Bakir i SDA.
Novokomponovani bogatas i lopovcina Osmanagic ce biti smijenjen zbog velikog kriminala u zeljeznicama- izjavio ministar Bijedic u Avazu ! Konacno dobra vijest. http://www.avaz.ba/vijesti/teme/smijenit-cu-osmanagica-zbog-velikog-kriminala
HAHAHAHAHAHAHA Neki dan sam bio na Zeljeznickoj u Sarajevu, onako u prolazu. Kad tamo ima sta vidjeti: Brzi voz za Brezu. Poslovni voz za Cekrcice, te expressni voz za neku bezimenu nedodjiju. Majko moja jesam se izsmijao. Pisancija ziva. Nebi me nimalo sokiralo kad bi sad prodali ove talgo vagone za koje ionako nij enikada bilo potrebe.
Ove talgo vozove vise ne treba ni komentarisat