Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im diša proda ferarija pa neka on isplati plate. od kojih para ga je starkelja kupio?
Ni ova tranša ne može pomoći, jer firma propada. Samo za nezarađene plate treba im 80 miliona.
smijenite tog budimira i sve ce funkcionisati u najboljem redu!
Prema poslednjim raspoloživim podacima, Državni revizori Federacije utvrdili su da su Željeznice tokom 2010. poslovale sa gubitkom od preko 20 miliona eura, SDA, čega se dohvati to i uništi, i sada drugi plaćaju njihove dugove!
Sudbina ovog nekadašnjeg džina služi kao upozorenje svim ostalim javnim preduzećima: maštajte manje, radite više. Ne dozvolite da vam lopovi unistavaju firme, otimaju hljeb iz ruku i prave sebi vikendice i kupuju avione i kamione!
Rekorder po dugovanjima poreza u Federaciji BiH, koji definitivno zauzima zasluženo prvo mjesto na listi dužnika je Javno preduzeće Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, sa ukupnim dugom od gotovo 73 miliona eura, a direktor je naravno kadar SDA Nedžad Osmanagić.
Vlada FBiH je pokazala kako moze raditi u najboljem interesu gradjana i radnika, jos jedan odlican primjer